Over

RAMOON

By Marjolein Van Dorpe

Marjolein Van Dorpe

DESIGNER SINDS 2013


Tijdens mijn opleiding Industriële product ontwikkeling - vormgeving (Howest) mocht ik voor het eerst het volledige ontwerpproces doorlopen voor klanten. Van de eerste briefing, ideeëngeneratie, de presentatieschets naar de klant toe,... Elk onderdeel mocht ik toepassen.  Een product echt ontwerpen, maar het ook zelf gaan maken en afgeven aan die klanten. Dat creatieproces vind ik zo fantastisch dat ik besloot van deze passie mijn beroep te maken.


GOUDSMID SINDS 2016

 

Daarom volgde ik na mijn studies opleidingen tot goudsmid in Kortrijk, Antwerpen en Firenze, liep ik vrijwillig stage en ben ik gaan werken voor grote juweel fabrieken.


In deze periode mocht ik 12 m2 huren in een super klein en gezellig dorpje waar de schapen van weides nog worden gewisseld over straat. Hier heb ik de tijd gehad om iets op te bouwen waar ik volledig achter sta. Waardoor ik in 2018 mijn eerste ateliertje kon openen in Oudenaarde, waar ik veilig met kostbare materialen kan werken.

Wij brengen emotionele herinneringen tot leven in de vorm van een juweel.ONZE WAARDEN

KWALITEITEen ambachtelijk juweel wordt gemaakt om levenslang te koesteren. Elk juweel wordt met de hand gemaakt in ons atelier waar de afspraken doorgaan.


DUURZAAMHEIDSinds 2018 werken we met goud dat niet op een vervuilende industriële manier ontgonnen is. Maar met artisanaal ontgonnen goud, waarvoor mijnwerkers een eerlijk loon krijgen.

 


CREATIVITEITAls designer brengen we emotionele herinneringen tot leven in de vorm van een juweel, vreugde, verdriet, liefde, levensthema’s….

Deze creativiteit maakt ons uniek.


Unieke ervaring

Intake gesprek

Ontwerp

Vervaardigen

Nazorg

RAMOON

By Marjolein Van Dorpe


  • Juwelen
  • Op maat gemaakt
  • Met duurzaam goud
  • En heel veel passie


Copyright © All Rights Reserved


Contact Info

0476 81 56 93

Nestor de Tièrestraat 35, 9700 Oudenaarde